Priser og betalingsinformation

Mit princip er, at alle mine hundegæster skal have så mange gode oplevelser som muligt under deres ferieophold hos mig. Nogle hundepensioner bruger et system, hvor man betaler ekstra tillæg pr. dag for enkelte ydelser - som f.eks. leg på indhegnet mark eller ekstra gåture. Jeg har valgt at have én samlet pris pr. dag. Denne pris inkluderer alle de aktiviteter, som jeg har beskrevet her på hjemmesiden: hele dagen fri leg eller afslapning på hundemarken eller i huset hos mig, frihed til udforskning i hundehaven, lange, spændende gåture i hundeskov, plantage eller på stranden, masser af omsorg og samvær med mig, tid til alle individuelle hensyn og selvfølgelig foder, godbidder og et trygt sted at sove om natten.

Prisen for én hund er 230 kr. pr. kalenderdag

Afleveringsdag og afhentningsdag tæller begge som hele dage.

Dog tælles sidste dag kun som en halv dag (110 kr.) hvis man henter hunden før klokken 11. 

 

Særlige priser for jul og nytår er følgende: d. 24/12: 350 kr, d. 31/12: 350 kr.

 

Ved aflysning af reserverede ophold betales en del af det samlede beløb som kompensation. Beløbet vil afhænge af hvor lang tid inden selve opholdet aflysningen sker, samt om perioden er i højsæson eller lavsæson.

Aflysning af bookinger i de mest efterspurgte ferieperioder (skolernes sommerferie, efterårsferie, vinterferie, påske, jul og nytår) er særligt ærgerlige, fordi jeg netop der har sagt nej til mange andre, som gerne ville have haft plads i stedet.

Der betales altid for hele det bestilte ophold, selvom hunden evt. hentes før tid på grund af ændrede ferieplaner.

Ændring eller afkortning af ophold, som sker mens hunden er hos mig, bedes meddeles til mig flere dage i forvejen.