Priser og betalingsinformation

Mit princip er, at alle mine hundegæster skal have så mange gode oplevelser som muligt under deres ferieophold hos mig. Nogle hundepensioner bruger et system, hvor man betaler ekstra tillæg pr. dag for enkelte ydelser - som f.eks. leg på indhegnet mark eller ekstra gåture. Jeg har valgt at have én samlet pris pr. dag. Denne pris inkluderer alle de aktiviteter, som jeg har beskrevet her på hjemmesiden: hele dagen fri leg eller afslapning på hundemarken eller i huset hos mig, frihed til udforskning i hundehaven, lange, spændende gåture i hundeskov, plantage eller på stranden, masser af omsorg og samvær med mig, tid til individuelle hensyn og selvfølgelig foder, vand, godbidder og et trygt sted at sove om natten.

Prisen for én hund er 195 kr. pr. kalenderdag

Afleveringsdag og afhentningsdag tæller begge som hele dage - . Dog tælles afhentningsdagen kun som en halv dag (90 kr.) hvis man henter hunden før klokken 11. 

Halvdelen af det samlede beløb for opholdet skal betales samtidigt med bookingen - d.v.s. når I har modtaget min bekræftelse af jeres booking. Den resterende halvdel betales en uge før opholdets start. Begge beløb bedes overført til følgende konto:

Registreringsnummer: 3445  Kontonummer: 4787204554

Eller Mobilepay til 60769573

Særlige priser for jul og nytår er følgende: d. 24/12: 285 kr, d. 31/12: 285 kr.

 

Vedrørende flere hunde fra samme hjem: Der er ingen rabat ved to eller flere hunde fra samme hjem, da jeg under alle omstændigheder kun passer 4-5 hunde ad gangen, og de skal alle have lige meget omsorg, aktivering, gåture og samvær med mig uanset om de kommer fra samme hjem eller fra forskellige hjem.

 

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE  AFLYSNING:

Da jeg kun har få pladser i alt til mine hundegæster, vil det være meget ærgerligt at stå med tomme pladser på grund af aflysninger af bookede ophold, når jeg samtidigt ved, at jeg har sagt nej til mange andre hundeejere. Derfor er jeg nødt til at have visse regler vedrørende booking og afbestilling, og jeg håber at I vil have forståelse for dette: 

En booking er bindende. Man indbetaler halvdelen af det samlede beløb samtidigt med bookingen, og dette beløb tilbagebetales ikke ved en evt. senere aflysning. Ved aflysning senere end en uge før opholdets start betales det fulde beløb.

Der betales altid for hele det bestilte ophold, selvom hunden evt. hentes før tid på grund af ændrede ferieplaner.