Lufteturene

Lange gåture med hunde har gennem hele mit liv været min foretrukne fritidsaktivitet. Det er også et vigtigt element i mine hundegæsters ophold hos mig. 

Ud over dagens aktiviter herhjemme med leg på marken og oplevelser i min egen lille "skov" skal hundene selvfølgelig hver dag ud på nogle gode gåture. Vi har mange forskellige ture at vælge imellem. F.eks hundeskoven ved Nymindegab, hvor hundene kan løbe frit i den indhegnede skov og nogle gange møde andre hunde end deres "feriekammerater". Jeg ved at ikke alle hundejere er lige begejstrede for hundeskove, og derfor aftaler vi altid individuelt om I ønsker dette for jeres hund. Vi har masser af andre valgmuligheder for gode ture i skovområderne i Nyminde Plantage eller Blåbjerg Plantage (hvor hundene går i snor.) Her er mange forskellige ruter, vi kan vælge imellem, så der er altid variation, og hundene får masser af spændende duftindtryk fra alle skovens dyr.

Vi går meget ofte på stranden og de nærliggende klitområder og her er også mange skønne steder at vælge imellem - vi tager oftest til Gammelgab, Nymindegab eller Houstrup. Om sommeren tager vi enten til stranden tidligt om morgenen eller ved aftenstid, når der ikke er badegæster. Om vinteren må hundene løbe frit på stranden, og de hunde, som jeg kender rigtig godt, og som kommer ved indkald, kan også få lov til at løbe frit derude. Dette aftaler vi individuelt. Hvis din hund må bade i havet under strandturene, kan du angive det på bookingskemaet.  

Har du en ældre hund, som ikke kan klare lange gåture, kan vi lave en aftale om, at den ud over dagens frie aktiviteter på marken og i haven får nogle småture i snor, og at den så bliver hjemme på sin soveplads og slapper af, når de andre hunde skal på deres lange tur. Jeg har et særligt blødt punkt for ældre hunde, og jeg vil gøre alt for at de skal få et godt ophold, selvom de ikke kan deltage i helt de samme aktiviteter som de yngre hunde.

Jeg har en god "hundebil" - en Mazda 5 Van med fire transportbure til mine gæstehunde. I bedes på bookingsskemaet angive om hunden er vant til at køre i transportbur. Hvis ikke den er vant til det eller ikke bryder sig om det, kan jeg tage et af burene ud af bilen og lave en plads med tæpper i stedet for.

Her på siden ses billeder fra mange dejlige gåture med mine gæstehunde

Hundebilen med "hundetrappe" til små hunde, ældre hunde eller hunde der af andre årsager ikke kan/må springe ind i bilen.