Aktiviteter herhjemme

Jeg passer 4 til 5 hunde ad gangen. Mine gæstehunde får hele dagen lov til at løbe frit rundt på min indhegnede grund, som er på i alt 20.000 m2, og som er inddelt i flere afdelinger. Jeg er hele tiden sammen med hundene - enten herhjemme eller ude på gåture.

Hundene kan både være sammen alle på en gang eller være delt i to grupper, hvis nogle leger bedre sammen end andre. Der er også mulighed for at lade én hund være alene, hvis det f.eks. drejer sig om en meget lille eller sart hund, en gammel hund, eller en som af andre årsager helst vil være for sig selv.

Vi har "hundemarken", hvor der er god plads til at løbe langt efter bolde og frisbees - eller til at hundene kan lege "fangeleg" efter hinanden.

"Skoven" er til at gå på opdagelse i. Her er masser af træer og buske, hvor der kan snuses efter spændende dufte - og her bor både fugle, egern og mus. Her kan jeg også lave aktiveringslege med hundene, som f.eks. godbidsøgning. 

"Lunden" har store høje bøgetræer, hvor der er dejlig skygge om sommeren, og her kan hundene rigtig slappe af.

Både sommer og vinter kommer hundene desuden med ind i huset sammen med mig i løbet af dagen, hvis vi alle trænger til en pause fra de udendørs aktiviteter.

Her på siden ses mange af mine dejlige gæstehunde i de forskellige omgivelser i Pension Hesselholdt