Hunde har været en meget stor og meget vigtig del af mit liv i mere end 47 år. Lige fra den første hund i mit liv, vores familiehund Joya, som gav mig en af barndommens store oplevelser, da hun fik hvalpe, har der været en række skønne hunde - altid to eller tre på samme tid -både i mit barndomshjem og senere i mit voksenliv. De har hver især deres helt egen plads i mit hjerte. Forskellige racer og forskellige temperamenter, men alle vidunderlige på hver deres måde.

 

Min dejlige Weimaraner Lotus havde meget svært ved at være adskilt fra mig, og derfor var en traditionel hundepension ikke lige det rette sted for hende. Hun prøvede det én gang og aldrig mere i resten af sit 13 år lange liv. Derefter måtte forældre og bedsteforældre træde til når "lille Lotus" skulle passes.  Da jeg i 2011 startede Pension Hesselholdt var det derfor ud fra de ønsker, jeg selv har haft om alternative pasningsmuligheder for hunde.

 

I foråret 2013 kom Amber ind i mit liv - hun er min skønne "Aussie" (Australian Shepherd) og hun holder nu styr på hundeflokken i Pension Hesselholdt som den sande hyrdehund hun jo er :-) Hun elsker at lege med de hunde som kommer og holder ferie hos os, og hun har efterhånden en hel del favoritter, som hun bliver meget glad for at gense, når de kommer på besøg igen :-)

 

Mit ønske og formål er at blive "hundens andet hjem" - et sted den med glæde vender tilbage til igen og igen - og jeg kan med stolthed og glæde sige at det er jeg heldigvis blevet for alle mine dejlige "stamgæster", som jeg har passet igennem mange år, og som kommer på ferie hos mig flere gange om året.

 Hele dagen giver jeg hundene så megen opmærksomhed og menneskelig kontakt som muligt. For selvom det er dejligt med hundelegekammerater vil mange hunde jo stadig gerne have den omsorg i form af nussen,kælen og snakken, som de er vant til derhjemmefra. Og det giver jeg dem i rigelige mængder :)

Alt i alt vil jeg gøre mit bedste for at din hund får en så god oplevelse ud af sit ferieophold som muligt - og for at du som hundeejer kan nyde din egen ferie med god samvittighed!

Jeg sender altid meget gerne undervejs i ferien en hilsen på mail eller sms samt et par billeder, så I kan følge med i hundenes ferieaktiviteter :-)

 

Amber 8 uger gammel

Amber 3 år gammel

Anne Louise, Lotus og Daisy

Molly, Daisy og Lotus

Lotus mente at en Golden Retriever var den bedste hovedpude man kunne få...