I må meget gerne medbringe hundens egne "sovedyr", bamser eller lignende. Disse lader jeg blive inde på hundens egen soveplads. Til leg på marken og i haven har jeg masser af bolde, trækketove, frisbees og meget andet.

 

Molly elsker sin "Futte".

Natlogi og måltider

Efter en aktiv dag fyldt med masser af gode oplevelser og indtryk har hundene brug for at kunne slappe helt af om natten. Derfor har de hver deres soveplads med dejlige hundesenge og tæpper - og gulvvarme - i det dertil indrettede hundesoveværelse, som ligger i den ene ende af mit hus. Hundesoveværelset er et lyst og dejligt rum, som havde høj prioritet, da jeg i sin tid bestemte indretningen af mit hus. I soveværelset om natten er hundene lukket hver for sig med tremmeelementer. De har i den bageste del af sovepladsen lukkede vægge, så de kan slapppe af i deres seng uden at skulle forholde sig til deres feriekammerater. I den forreste del er der åbne tremmer så hundene kan se hvad "naboerne" laver, hvis de har lyst til det. Denne form for natlogi giver både dig som hundeejer og mig som "værtinde" tryghed og sikkerhed for at ingen hunde kommer til at skade sig selv eller andre hunde ved uønskede aktiviteter om natten, når de ikke er under opsyn.

Jeg har gode hundesenge og masser af tæpper. I vælger selv om I hellere vil medbringe hundens egen seng/tæpper/puder. Mange hunde vil nok være glade for trygheden ved det velkendte.

Når hundene spiser vil de ligeledes opholde sig på deres egne pladser, så der ikke bliver uoverensstemmelser på grund af maden. Jeg er altid hos hundene mens de spiser, så jeg kan se om alt går, som det skal, og om alle spiser normalt. 

Jeg fodrer med Kingsmoor Pure, som er et danskproduceret kornfrit fuldfoder. Jeg har også foder fra Real Nature og Taste of the Wild i flere varianter.

I skal være meget velkomne til at medbringe hundens eget foder, hvis I foretrækker dette. Det vil være en god idé - især til korte ophold. Så er man både sikker på at hunden får det, som den er vant til, og som den kan lide, og man undgår problemer med fordøjelsessystemet ved foderskift både ved ankomsten hos mig og ved hjemkomsten hos jer. 

Jeg giver hundene forskellige godbidder i løbet af dagen i forbindelse med leg, lufteture eller aftenhygge (f.eks. Frolic, OLIVER'S Crunchy Bites eller kornfri Training Bites, leverkiks og lign.). I kan i bookingformularen angive, om hunden er på diæt eller af andre årsager ikke skal have godbidder eller tyggepinde.

Hvis I medbringer eget foder, så medbring venligst også en seddel med hundens navn og angivelse af den daglige mængde. Skriv også her om hunden normalt får foderet opblødt i vand eller om den foretrækker at spise tørfoderet som det er. Er hunden vant til at få leverpostej eller andet lignende blandet i foderet laver jeg naturligvis gerne denne blanding.

Sovepladserne bruges til måltider og til afslapning om aftenen og om natten. Dog kommer en del af gæstehundene også med ind i mit eget soveværelse om natten, hvis de har brug for ekstra omsorg og tryghed