ADRESSE OG ÅBNINGSTIDER

 

Pension Hesselholdt ligger på

Vesterhavsvej 210, 6830 Nr. Nebel.

 

Afhentning og aflevering

Da jeg højst har fire til fem hundegæster ad gangen, vil der ikke være så meget aflevering og afhentning hver dag. Jeg vil derfor gerne yde den ekstra service at være fleksibel med hensyn til tidspunkter for aflevering og afhentning i stedet for at have faste åbningstider. Til gengæld for denne fleksibilitet, vil jeg bede jer om at respektere de aftalte tidspunkter af hensyn til planlægningen af min dag sammen med hundene.

Inden for tidsrummet 9-16 på alle dage aftaler vi hvilke tidspunkter I gerne vil aflevere og afhente jeres hund. Når I booker opholdet, skriver I jeres ønsker om tidspunkter, og jeg vil så ved bekræftningen af bookingen enten bekræfte de ønskede tidspunkter eller foreslå et alternativ.

Både når I afleverer jeres hund og når I henter den, vil jeg altid have god tid til at snakke med jer

Når først en aftale om aflevering og afhentning er lavet, bør den overholdes lige så nøje som de faste åbningstider i de større hundepensioner. Man kan ikke forvente at træffe mig hjemme, hvis man kommer før eller senere end det aftalte klokkeslæt. Jeg lægger mine gåture med hundene på forskellige tidspunkter alt efter mine aftaler, og jeg kan være afsted i flere timer på sådan en tur.

Ændring af det aftalte tidspunkt kan foretages senest dagen før ved at sende en mail eller ringe til mig. Jeg ser helst ikke at man ændrer tidspunktet på selve dagen, men skulle det blive absolut nødvendigt (f.eks. p.g.a. flyforsinkelser m.v.) skal det ske via telefonopkald eller sms.

 

Besøg pensionen

I skal være meget velkomne til at komme på besøg og få en rundvisning inden I evt. booker et ferieophold for jeres hund. Disse besøg skal også altid aftales på forhånd - både af hensyn til min planlægning af dagens gøremål og aktiviteter, og for at I ikke skal køre forgæves.

Brug kontaktformularen her på hjemmesiden eller skriv en mail til pensionhesselholdt@gmail.com om hvilken dag og hvilket tidspunkt I gerne vil komme på besøg.

Jeg vil sætte meget stor pris på, at I har læst alt her på hjemmesiden forud for et besøg. Så kan vi under besøget koncentrere os om at se på de fysiske rammer og snakke om netop jeres hund og dens individuelle behov.

Besøget kan evt. kombineres med en "prøvenat" for jeres hund. Det vil sige, at I efter besøg og rundvisning lader hunden blive hos mig til næste dag. Jeg vil altid anbefale at lade hunden prøve et ophold på en eller to dage, inden I bestiller et længerevarende ophold.