Kontakt Pension Hesselholdt

Send en mail til pensionhesselholdt@gmail.com

Ved alle former for henvendelser send venligst en email til: pensionhesselholdt@gmail.com Via mail kan I stille spørgsmål, sende mig en besked, lave aftaler om besøg, give besked om ændring af afhentnings- eller afleveringstidspunkt og meget mere.

For booking se venligst den selvstændige bookingside.  

Telefonhenvendelser vil jeg gerne begrænse til de særtilfælde, hvor email eller bookingformular ikke kan benyttes. Det vil dreje sig om tilfælde, hvor I har brug for hurtigt at give mig en besked - f.eks. en vigtig meddelelse under hundens ophold hos mig - eller hvis I på afleveringsdagen eller afhentningsdagen uforudset bliver nødt til at ændre det aftalte tidspunkt. I disse tilfælde kan I ringe til mig på: 60769573.

Mit ønske om at begrænse telefonhenvendelserne skyldes, at mine dage først og fremmest går med aktiviteter sammen med hundene - leg, gåture, fodring o.s.v. Det er derfor ikke nemt f.eks. at skulle besvare bookingforespørgsler, mens jeg går ude i skoven uden en kalender, eller at svare på vigtige spørgsmål, mens jeg er igang med diverse legeaktiviteter sammen med hundene.